Dropbox 2.1 brengt pushberichten voor gedeelde bestanden

In de nieuwste versie van het populaire Dropbox, Dropbox 2.1, ontvang je een berichtje als iemand bestanden met je wil delen. Zo ziet degene met wie je je map bestanden wil delen direct datgene wat hij of zij moet zien.

afbeelding

Pushberichten

De nieuwe functie die pushberichten ondersteund is misschien nog wel handiger dan je zou denken. Zodra je bijvoorbeeld meerdere foto’s met iemand wil delen kon dit altijd al veel sneller via Dropbox, maar nu krijgt diegene daar dus ook echt een bericht van, zonder dat de applicatie eerst geopend hoeft te worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

PDF-viewer

Behalve de vernieuwde berichtgeving is ook de PDF-viewer geüpdatet. Door een cirkel rechts is het nu nog eenvoudiger om te scrollen dan ooit te voren. Verder werkt de viewer nu een stuk sneller en zijn de hoofdstukken overzichtelijker weergegeven door middel van miniaturen.

De update is zeker de moeite waard, Dropbox is gratis te downloaden in de App Store.

Dropbox

Dropbox

9 (26 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.