Puzzelgame Drop Flip is Apple’s ‘Gratis app van de week’

Erwin Vogelaar
23 december 2016, 13:45
2 min leestijd
Puzzelgame Drop Flip is Apple’s ‘Gratis app van de week’
Drop Flip

Drop Flip

Gratis

Reviewscore

8

Heb je nog wat te spelen nodig tijdens kerst en ben je al klaar met Super Mario Run? Geen nood, want je kunt de komende week Drop Flip gratis downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Drop Flip gratis

Elke week zet Apple een app in het zonnetje, want deze wordt dan een week lang gratis aangeboden. Vaak gaat het hier om games en ook deze week is dat het geval met Drop Flip: een prettig puzzelpelletje voor tijdens de feestdagen. Opvallend genoeg was de game eerder dit jaar ook al een keer ‘Gratis app van de week’. Je zou denken dat er genoeg andere apps zijn die de aandacht verdienen.

Toch is Drop Flip geen rare keuze, want het is een leuk spelletje. In elke puzzel heb je een balletje en een emmertje. Het doel is om het balletje in het emmertje te laten rollen. Dit doe je door objecten tussen het balletje en het emmertje te schuiven, zodat het balletje net de juiste kant op rolt en stuitert. Je kunt gebruik maken van driehoeken, cirkels, vierkanten en meer. Door twee keer op het scherm te tikken kun je een figuur laten draaien.

Later in de game worden er ook bewegende objecten toegevoegd, waardoor de moeilijkheidsgraad omhoog schiet. Denk hierbij aan een ballon of een slinger. Sinds de vorige keer dat de app gratis werd aangeboden heeft de game een update gekregen. Zo is er nu een pauze-knop en krijg je soms de mogelijkheid om een level over te slaan. Handig voor als je er niet uitkomt en liever fris aan een nieuwe puzzel wil beginnen.

Drop Flip

De komende week is Drop Flip dus weer helemaal gratis te downloaden in de App Store. Downloaden kan via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je 114MB vrije ruimte op je toestel nodig. Ook moet je minimaal iOS 7.0 draaien.

Drop Flip

BorderLeap

Gratis via App Store

Drop Flip
Drop Flip
Drop Flip
Drop Flip
Drop Flip
Drop Flip
Drop Flip
Drop Flip
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu