Puzzelgame Drop Flip is de gratis App van de Week
Redactie
Drop Flip

Drop Flip

€ 3,49

Onze score

7,5

Apple heeft Drop Flip uitgeroepen tot de gratis App van de Week. Een balletje in een emmer proberen te krijgen is nog nooit zo verslavend geweest.

Drop Flip

Deze week heeft Drop Flip de eer om zeven dagen lang uitgelicht te worden in de App Store. De opzet van het spel is erg simpel: laat de bal in de emmer vallen. Vanuit dit bizar gemakkelijke concept heeft ontwikkelaar BorderLeap toch een leuke, maar vooral verslavende iOS-game af weten te leveren.


Om het balletje in de emmer te krijgen, moet je gebruikmaken van de aanwezige obstakels. De obstakels zijn in meerdere vormen terug te vinden in het spel: denk aan rechthoeken, driehoeken, cirkels en dergelijken. Deze obstakels kun je verschuiven in het donkere gedeelte erachter. Tik twee keer op het scherm om een figuur te laten draaien.

Naarmate je in het spel vordert, worden de levels uiteraard moeilijker. Ook veranderen de obstakels. Waar je eerst veelal te maken hebt met statische figuren, kom je in de game na verloop van tijd ook bewegende objecten tegen, zoals een slinger of ballon.

Drop Flip is verrassend simpel in opzet. Doordat je constant wordt uitgedaagd om via nieuwe manieren dat verdomde balletje in de emmer te krijgen, is het spel erg toegankelijk en ontzettend verslavend.

Drop Flip downloaden

Omdat Drop Flip is uitgeroepen tot App van de Week, mag je tot volgende week donderdag deze leuke breinbreker gratis downloaden in de App Store. De app vereist 86MB aan vrije opslagruimte en werkt op iOS 7 of hoger.

Drop Flip

BorderLeap, LLC

7 (3 reviews)
€ 3,49 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.