Droomboek iPhone-app: gratis app voor de echte Oranje-liefhebbers
Wouter Nijsen

Als je de komende dagen niet de mogelijkheid hebt om een gratis exemplaar van het veelbesproken Droomboek af te halen, kun je als iPhone-bezitter nog steeds rustig ademhalen. Er is namelijk een fijne Droomboek iPhone-app uitgebracht die alle dromen digitaal voor je bundelt.

Deze app ziet er bovendien veel beter uit dan we in eerste instantie hadden verwacht. De Droomboek iPhone-app opent namelijk een beetje raar: je krijgt eerst alleen een knop in beeld om het daadwerkelijke Droomboek te downloaden. Dit kun je waarschijnlijk beter over wifi doen, want het duurt wel even.

Verrassend goed uitgewerkte Droomboek iPhone-app

droomboek iphone-appHet navigeren door alle ingezonden dromen gaat daarna verrassend makkelijk. Door te swipen navigeer je door de verschillende categorieën.

Inzoomen op plaatjes gaat door erop te tikken en met handige menuknoppen onderin kun je altijd terug gaan naar het overzicht als je even verdwaald raakt.

Het Droomboek is samengesteld uit allerlei verschillende ingezonden dromen. Deze konden we als Nederlanders insturen via een speciale website, en daar is inmiddels in boekvorm een selectie van verschenen. Het boek kun je overigens in vrijwel iedere grote boekenzaak gratis afhalen. Als je dan toch liever een fysiek exemplaar hebt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.