Dr. Panda’s Postbode is Apples gratis App van de Week
Gijs Ettes

Dr. Panda's Postbode

Reviewscore

8

Dr. Panda's Postbode Gratis

Net als vorige week heeft ook Apple nu een game gebombardeerd tot gratis app van de week. Ditmaal is het de beurt aan Dr. Panda’s Postbode (normaal 3,99 euro), een spel waarbij je post bezorgt bij tien verschillende dierenvrienden.

Vrolijke game voor jonge spelers

Je raadt het al: Dr. Panda’s Postbode is duidelijk gericht op jongere spelers. In het spel kruip je in de huid van een postbezorgende panda op een fiets die je simpel bestuurt door de juiste richting op te drukken. De game heeft geen regels, punten of een tijdslimiet, dus je kunt in je eigen tempo de vier spelwerelden ontdekken en kennismaken met alle dieren.

Tussendoor zijn er diverse interactieve elementen en geheimen om te ontdekken en elk dier heeft zijn eigen persoonlijkheid en bezigheden. De presentatie van Dr. Panda’s Postbode is vrolijk en doet sterk denken aan het spel Animal Crossing. Ook prettig voor ouders: de game heeft geen in-app aankopen of advertenties van derden. Kinderen kunnen daardoor ongestoord spelen en hun fantasie de vrije loop laten gaan.

Dr. Panda’s Postbode downloaden

Dr. Panda’s Postbode is gratis te downloaden tot en met volgende week donderdag en vereist 80MB aan vrije opslagruimte en iOS 6 of nieuwer.

Dr. Panda Postman (AppStore Link) Dr. Panda Postman
Ontwikkelaar: Dr. Panda Ltd
Beoordeling: 4+
Prijs: € 4,49 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.