Vodafone Topdeal: de iPhone 12 tijdelijk extra scherp geprijsd!

Downloaden maar: Dr. Mario World staat nu in de App Store

Wouter Nijsen
9 juli 2019, 16:42
1 min leestijd
Downloaden maar: Dr. Mario World staat nu in de App Store
Dr. Mario World

Dr. Mario World

Gratis

Dr. Mario World, de tweede Mario-game voor iOS, is nu te downloaden in de Nederlandse App Store. Het spel is gratis te spelen, al zijn er wel verschillende in-app aankopen aanwezig.

Dr. Mario World downloaden

Vorige maand werd duidelijk dat Dr. Mario World op 10 juli zou verschijnen in de App Store, maar nu is de game een dag eerder te downloaden. Alleen iOS-gamers hebben al toegang tot de game; Android-gebruikers moeten nog eventjes wachten totdat ze met Dr. Mario World aan de slag kunnen.

Liefhebbers van Dr. Mario weten dat de besnorde loodgieter in deze spelserie niet door levels springt en rent, maar puzzels oplost door gekleurde pilletjes te draaien. Zodra twee pillen met dezelfde kleuren elkaar raken, verdwijnen ze uit beeld en gaat je score omhoog. In de video hieronder zie je hoe de gameplay werkt en hoe het spel eruitziet.

Er zijn verschillende werelden om door te spelen, met honderden afzonderlijke levels. Voor het spelen van de Mario-game heb je verder continu een internetverbinding nodig.

Via de knop hieronder kun je Dr. Mario World downloaden op je iPhone of iPad. Het spel is zo’n 200MB groot en werkt op alle recente iOS-apparaten met iOS 11 of hoger. Let op: Het spel is freemium en dus gratis te downloaden, maar er zijn wel in-app aankopen aanwezig. Houd iPhoned morgen in de gaten voor een uitgebreide review van Dr. Mario World. Dat kan via de website, onze iPhoned-app en de nieuwsbrief.

Dr. Mario World

Nintendo Co., Ltd.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen