Downloads annuleren in iOS 4.3
Redactie

Apple is op dit moment bezig met de ontwikkeling van iOS 4.3. Regelmatig wordt er een nieuwe beta online gepubliceerd voor ontwikkelaars, waardoor de software ook gelijk getest kan worden. In deze software zijn op dit moment al een aantal ontdekkingen gedaan. Één daarvan is de optie om het downloaden van applicaties te annuleren.

In alle versies van iOS 3 en 4 was het al mogelijk om het downloaden en installeren van applicaties uit de App Store te pauzeren, maar nog nooit was het mogelijk om de app helemaal van het Springboard te verwijderen tijdens deze gebeurtenis. De nieuwe optie zorgt ervoor dat je grote downloads helemaal kan annuleren, zodat je deze bijvoorbeeld op de computer kan downloaden. Voorheen bleef er in dit voorbeeld lange tijd een leeg icoontje op je springboard staan.

Personal Hotspot

In iOS 4.3 heeft men laatst ook de nieuwe functie ‘Personal Hotspot’ gevonden. Deze functie maakt het mogelijk om je mobiele internet draadloos te delen met vijf andere apparaten. Telco’s kunnen deze functie echter deactiveren, en dit zal men ook in bijna alle gevallen gaan doen.

Via AppAdvice

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.