Download gratis de officiële Apple Store app op je iPhone

Redactie
2 maart 2012, 8:46
1 min leestijd
Download gratis de officiële Apple Store app op je iPhone

De officiële Apple Store app kun je nu op je iPhone downloaden. Dat was eerder niet mogelijk. Maar de uitgave van de applicatie sluit nu perfect aan op de opening van de Apple Store in Amsterdam op 3 maart.

 

 

Lees verder na de advertentie.

 

Bezoek de Apple Store en gebruik de app

Morgen is de eerste dag dat je de nieuwe Apple winkel aan het Leidseplein kunt bezoeken. En als je dan binnen bent, kun je meteen de nieuwe app gebruiken. Bijvoorbeeld als je een gesprek met een verkoper wilt hebben. Of als je een hulpverzoek wilt indien bij de Genius Bar. Deze bar is overigens de langste Genius Bar van alle Apple Stores.

Bekijk alle Apple producten

Met de app kun je via je iPhone ook alle Apple producten bekijken. Deze producten zijn netjes verdeeld in categorieën voor de iPhone, iPod, Mac en iPad. Bovendien kun je via de app meteen een bestelling plaatsen. Bij het kopen van een nieuwe iPhone of ander product, kun je deze gratis laten graveren.

Reserveer een plaats voor een workshop

Aanstaande zondag wordt er in de nieuwe winkel om 10.00 uur een workshop gehouden voor kinderen met ‘Muziek maken’ als thema. Om 15.00 uur vindt er een workshop plaats met als thema ‘Meer doen met iCloud’. Reserveer alvast een plaatsje door van de nieuwe app gebruik te maken.

Download de gratis Apple Store app en ontdek alle geweldige functionaliteiten. Bezoek je morgen de nieuwe Apple Store? Wees er dan snel bij, want de eerste bezoekers ontvangen een oranje Apple T-shirt.

 

Apple Store

Apple

Gratis via App Store
Apple Store
Apple Store
Apple Store
Apple Store
Apple Store
Apple Store
Apple Store

Categorie: Lifestyle
Spotlight: Apple Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's