Download: fraaie mail-app CloudMagic nu gratis
Gijs Ettes

De fraaie, maar voorheen relatief dure (8,99 euro) mail-app CloudMagic is nu gratis te downloaden in de App Store. De app kenmerkt zich door een fijne interface en de brede ondersteuning van verschillende e-mailservices.

cloudmagic appZo werkt CloudMagic prima samen met Gmail, Outlook, iCloud, Exchange en Yahoo. Je kunt ze allemaal koppelen, waarna je mails in één gezamenlijke inbox verschijnen. Maar je kunt natuurlijk ook filteren, zodat je alleen berichten ziet die bijvoorbeeld zijn binnengekomen op je Gmail-account. Door op de menuknop linksboven te tikken, open je daarvoor het hamburgermenu. Middels de knop rechtsboven stel je nieuwe mails op.

Berichten zijn gemakkelijk onder te verdelen in mapjes of te verwijderen of archiveren. Een ander voordeel is de krachtige zoekfunctie waarmee je snel specifieke mails terugvindt. Je kunt alle accounts tegelijkertijd doorzoeken, wat een hoop wisselen tussen apps scheelt. De zoekfunctie zou dan ook wel eens de belangrijkste reden kunnen zijn om over te stappen naar CloudMagic. Het enige nadeel is dat vooralsnog de optie ontbreekt om conceptberichten te bewaren.

CloudMagic downloaden

Via onderstaande link kun je CloudMagic gratis downloaden. De mail-app is geoptimaliseerd voor de iPhone en iPad, vereist iOS 7+ en tenminste 18MB aan vrije opslagruimte.

Newton Mail - Email App

CloudMagic, Inc.

Gratis via App Store

Newton Mail - Email App
Newton Mail - Email App
Newton Mail - Email App
Newton Mail - Email App
Newton Mail - Email App

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.