Download: Asphalt 8 Airborne tijdelijk gratis in de App Store
Gijs Ettes

Racegame Asphalt 8 Airborne is tijdelijk gratis te downloaden in de App Store. De ‘App van de Week’ kost normaal gesproken 99 cent.

De snelle racegame Asphalt 8 Airborne van ontwikkelaar Gameloft is App van de Week, wat betekent dat de app tijdelijk gratis te downloaden is. Asphalt 8 is een grote download met 884MB en werkt met alle iPhones vanaf de iPhone 4 en alle iPads, op de eerste generatie na.

Halsbrekende toeren met Asphalt 8

Asphalt 8Asphalt 8 werd twee maanden geleden uitgebracht in de App Store en kostte aanvankelijk 99 cent. In dit achtste deel in de serie heb je de beschikking over 47 fraaie bolides, waaronder de Bugatti Veyron, Ferrari FXX en Pagani Zonda R.

Er zijn 9 verschillende soorten tracks om te ontdekken. Zo kun je je kunsten vertonen in Venetië, de woestijn van Nevada en op het barre asfalt van IJsland. De focus ligt dit keer op het uithalen van halsbrekende toeren en het vinden van de beste sluiproutes.

Op visueel gebied komt Asphalt 8 in de buurt van de huidige generatie spelcomputers en de vernieuwde carrièremodus, met ruim 180 evenementen om te spelen, zorgt voor voldoende afwisseling. Je kunt het zowel opnemen tegen computergestuurde tegenstanders als (asynchroon) tegen vrienden. Je kunt je prestaties vergelijken op de leaderboards en de integratie van Game Center en achievements voegt een extra competitie-element toe.

Asphalt 8: Airborne

Gameloft

9,0 (348 reviews)
Gratis via App Store

Asphalt 8: Airborne
Asphalt 8: Airborne
Asphalt 8: Airborne
Asphalt 8: Airborne
Asphalt 8: Airborne
Asphalt 8: Airborne

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.