Douche Defender: players leren herkennen met je iPhone
Wouter Nijsen

Douche Defender leert je hoe een ‘pickup artist’ wel of niet te werk gaat en hoe je ze op tijd kunt herkennen. Het ludieke spel is dus vooral handig voor vrouwelijke iPhone-bezitters.

Foto's 2013-05-23 09.48.00

Na een introductie-potje vraagt de app je meteen om je Facebook-gegevens; zonder dit doet de game vrij weinig. Douche Defender vraagt echter alleen toegang tot je profielfoto – die tot het hoofd van jouw ‘douche’-poppetje wordt gevormd – en je vriendenlijst.

Als je die Facebook-vrienden uitdaagt, krijg je iedere ronde vijf situaties voorgeschoteld die je in het uitgaansleven zou kunnen tegenkomen. Hierbij moet je antwoorden of deze oneliner of openingszin door een echte pickup artist gezegd zou worden of slechts door iemand die te hard zijn best doet. Het is uiteraard ook mogelijk om willekeurige mensen uit te dagen voor een potje.

De game zelf is gratis, maar voor kleine in-app-aankopen kun je extra vragen verkrijgen, reclames weg laten halen of het spel zonder anderen spelen. Voor een potje tegen jezelf moet je dus extra betalen, wat eigenlijk het enige suffe element is van Douche Defender. Maar er is vast wel een vriend of vriendin te vinden die je wilt helpen in je zoektocht naar wijsheid wat betreft players.

Via: iPhone Informer

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.