Dots Free, ‘kamertje verhuren’ op je iPhone

1 maart 2009, 21:05
1 min leestijd

Het spel ‘kamertje verhuren’ is erg populair onder schoolgaande jongeren. Het spelletje is makkelijk te spelen op een geruit blaadje uit bijvoorbeeld een wiskunde schrift, maar hoe moet je dit nou spelen in de trein? Met Dots Free is dit mogelijk.

In het spel is het de bedoeling om om de beurt een lijntje te zetten . Als de lijntjes een compleet vierkantje vormen, is het vierkantje van degene die het laatste lijntje heeft gezet. In het vierkantje mag diegene dan de eerste letter van zijn naam zetten. Wie aan het einde de meeste vierkantjes heeft, heeft het spel gewonnen.

Lees verder na de advertentie.

De applicatie Dots Free werkt heel goed. Je kan ervoor kiezen om alleen te spelen met een computer, of om met twee spelers te spelen. Als je een compleet vierkantje hebt gemaakt wordt daarin automatisch jouw kleur gezet.

Conclusie

Dots Free is een mooie, goed werkende applicatie die precies doet wat het hoort te doen. Ik speel het vooral in multi-player mode, omdat de computer nogal makkelijk te verslaan is. Ik vind het leuk dat de ontwikkelaar de applicatie gratis aanbied, want ik had ook wel een beetje geld overgehad voor dit super spel.

Dots Free is gratis verkrijgbaar in de App Store.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu