Doom Classic en Rage HD weer speelbaar op iOS 7

Gijs Ettes
1 november 2013, 12:14
1 min leestijd
Doom Classic en Rage HD weer speelbaar op iOS 7

Doom Classic en Rage HD zijn sinds kort weer te downloaden in de App Store. De games waren tijdelijk niet beschikbaar wegens compatibiliteitsproblemen met iOS 7.

De populaire shooters Doom Classic en Rage HD zijn dus eindelijk weer te downloaden en zijn geüpdatet zodat ze weer fatsoenlijk werken op iOS 7. Naast enkele bugfixes zijn de games voorzien van breedbeeldondersteuning, waardoor ze mooi schalen op het scherm van bijvoorbeeld de iPhone 5S.

Schiet je een ongeluk in Doom Classic

Doom Classic is eigenlijk een must voor elke shooterfan. Het schietspel, dat werd ontwikkeld door id Software, verscheen in 1993 voor het eerst op de pc. De versie voor iOS verscheen ruim 16 jaar later en laat een nieuwe generatie kennismaken met de ruimtemarinier en alle demonische wezens die hij op zijn pad tegenkomt. Grafisch ziet Doom Classic er ietwat gedateerd uit, maar de spanning en tijdloze gameplay maken dat meer dan goed.

DOOM

Bethesda

€ 5,49 via App Store

DOOM
DOOM
DOOM
DOOM
DOOM
DOOM

Lees verder na de advertentie.

Strijd met mutanten in Rage HD

Rage HD is ook een shooter ontwikkeld door id Software, maar dan eentje die wat recenter is uitgebracht. Dat vertaalt zich naar de fraaiere presentatie en geluidseffecten. In dit postapocalyptische avontuur baan je je een weg door bunkers en gekkenhuizen overspoeld zijn met gemuteerde gekken. Rage HD is met 1,14GB een grote download, maar oogt vooral op nieuwe iPhones prachtig.

RAGE HD

id Software

€ 2,29 via App Store

RAGE HD
RAGE HD
RAGE HD
RAGE HD
RAGE HD
RAGE HD
RAGE HD
RAGE HD
RAGE HD

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's