Doodle Jump SpongeBob SquarePants is de gratis App van de Week

Wouter Nijsen
25 september 2015, 19:32
2 min leestijd
Doodle Jump SpongeBob SquarePants is de gratis App van de Week

Apple heeft deze week Doodle Jump SpongeBob Squarepants uitgekozen als de gratis App van de Week. Het spelletje is een variant op de originele Doodle Jump, maar dan met SpongeBob in de hoofdrol.

Lees verder na de advertentie.

Eindeloos springen met SpongeBob

Zoals de naam van de game al doet vermoeden, staat de game volledig in het teken van SpongeBob Squarepants. Dat betekent dat het spelletje is voorzien van de tekenstijl van de tv-serie en zich afspeelt in het bekende stadje Bikinibroek. Plankton heeft de formule van de krabburger gestolen en aan jou te taak om de orde in Bikinibroek te herstellen.

Nadat je een kort introductiefilmpje hebt bekeken, kun je gelijk beginnen met spelen. Het is de bedoeling om – net als in de originele Doodle Jump – met je personage verticaal van platform naar platform te springen. Dat springen doet de game automatisch, maar het is jouw taak om de juiste kanten op te gaan. Dat doe je door je iPhone of iPad te kantelen. De besturing voelt vertrouwd aan en werkt prima.

Tof aan Doodle Jump SpongeBob Squarepants zijn de power-ups, die je helpen om sneller en gemakkelijker een hoge score neer te zetten. Daarnaast bevat de game veel verschillende uitdagingen, vier spelwerelden, alle bekende personages en een klassement. Tijdens het spelen kom je ook allerlei vijanden tegen, die je simpelweg kunt ontwijken of verslaan door bubbels af te schieten. Dat doe je door op het scherm te tikken.

Doodle Jump SpongeBob SquarePants downloaden

Doodle Jump SpongeBob Squarepants is een geinige variant op het originele Doodle Jump-spelletje, al doet de game weinig nieuws. Het spel is tot volgende week donderdag gratis te downloaden, waarna je de oorspronkelijke prijs van 1,99 euro betaalt. Downloaden kan via de link hieronder, al moet je voor de installatie wel over 74.4MB aan vrije opslagruimte en iOS 6 of hoger beschikken.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu