Doodle Jump, PapiJump Plus en Jump!

Redactie
2 november 2009, 21:50
2 min leestijd

Doodle JumpEen hype van de laatste weken is DoodleJump. Met DoodleJump moet je op plankjes springen en zo jezelf omoog werken. De game kost 0,79 eurocent en zoals bijna overal bij zijn er nu ook gratis alternatieven. In dit artikel gaan we een aantal van deze games bij langs.

Ten eerste de game met de meest gebruikte hashtag op Twitter onder de iPhone games: Doodle Jump. Met Doodle Jump moet je, net als in de andere spellen, op plankjes springen en jezelf omhoog werken. Het poppetje springt zelf en je moet hem heen en weer bewegen door je iPhone te bewegen. Onderweg kan je op veren springen, hoedjes of een jetpack bemachtigen en omhoog vliegen, door plankjes heen vallen, ontploffende plankjes, tegenstanders en zo kan je nog even door gaan. Ook is een functie ingebouwd om je highscore te tweeten. Doodle Jump is hier te downloaden.

Daarna hebben we PapiJump Plus. PapiJump Plus heeft hetzelfde principe, namelijk het springen op plankjes. Alleen deze keer met een bal. Met PapiJump Plus kan je verschillende modes kiezen. Je hebt de gewone en in andere modes moet je naar rechts in plaats van naar boven of de platformen bewegen. PapiJump is niet zo mooi als DoodleJump maar is wel leuk om uit te proberen. Wil je geen geld uitgeven en een gratis versie proberen dan kan je hier de gratis versie downloaden. En hier is PapiJump Plus te downloaden voor 0,79 eurocent.

Als laatste redelijke game is er Jump!. Met Jump! moet je op de goudvissen en sidderaalen springen om omhoog te gaan. Als je op de kwallen springt vlieg je omhoog. Door de skeletten val je heen. Onderweg moet je balonnen verzamelen. Als je aan het einde naar beneden valt omdat je geen platform meer kan raken, val je naar beneden en kan je nog steeds balonnen pakken terwijl je naar beneden valt. Jump! is ook voor 0,79 eurocent hier te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Uiteindelijk is Doodle Jump de beste game met de meeste functies. Die 0,79 wel waard dus.

Categorie: iPhone Games
Spotlight: iPhone Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's