De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Doodle Jump: Meer dan 3 miljoen downloads

Redactie
10 maart 2010, 10:39
1 min leestijd
Doodle Jump: Meer dan 3 miljoen downloads

De ontwikkelaars van de applicatie Doodle Jump hebben weer een mijlpaal bekend gemaakt. De twee broers die de applicatie gemaakt hebben zijn inmiddels ruim twee miljoen dollar rijker, want ze hebben de applicatie ruim 3 miljoen keer verkocht. Dit is een enorme goede prestatie voor de twee broers, want niet veel ontwikkelaars doen ze dit na met een betaalde applicatie.

Lees verder na de advertentie.

De kracht van Doodle Jump

Doodle Jump heeft sinds de lancering van de applicatie al een speciale kracht waardoor mensen zich aangetrokken voelen tot het spel. Het was na de lancering niet het eerste platform-spel in de App Store, want PapiJump was daarvoor al erg populair. Waarschijnlijk houden de iPhone-gebruikers van de zogenaamde ‘schetsstijl’ van de ontwikkelaars.

Updates, updates en nog eens updates

De applicatie Doodle Jump wordt regelmatig van updates voorzien. Na bijvoorbeeld update rond kerst kon je het springende figuurtje een kerstmuts op doen. Deze kleine details maken het spel leuk, want het is hierdoor altijd actueel. Je betaalt dus één keer een bedrag voor een spel dat altijd actueel is.

Dat updates een applicatie populair maken zagen we al eerder bij Pocket God en Navigon. Deze applicaties zijn beide erg populair door de updates. Bijna elke maand verschijnt er een update van de applicaties. Deze updates worden massaal gedownload volgens de statistieken die de ontwikkelaars soms vrijgeven.

Hoelang zal het succes van Doodle Jump nog voortduren? Zal het een klassieker voor de iPhone worden, of is het een tijdelijke rage?

Bron: MobileCrunch

Doodle Jump

Lima Sky

€ 0,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu