Speel Tetris met dominostenen in gratis App van de Week Domino Drop

Erwin Vogelaar
28 juli 2017, 11:11
2 min leestijd
Speel Tetris met dominostenen in gratis App van de Week Domino Drop
Domino Drop

Domino Drop

€ 1,99

Reviewscore

8

De leuke game Domino Drop is Apples App van de Week. Dit betekent dat je de game tot volgende week donderdag gratis kunt downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Domino Drop gratis downloaden

Apple heeft voor zijn wekelijkse App van de Week-actie weer een game uitgekozen die voor iedereen leuk is. Domino Drop combineert de gameplay van Tetris met dominostenen en het resultaat is origineel en vermakelijk. Het idee is dat je dominostenen van boven naar beneden laat vallen. Raken twee helften van dezelfde kleur en hetzelfde cijfer elkaar, dan verdwijnen ze.

De aankleding is direct om verliefd op te worden. Er staat een dominodoos op tafel, waar je de deksel vanaf schuift. Vervolgens klikt er via usb een apparaatje in de doos dat de score bijhoudt. Een pauzeknop hangt aan een touwtje van het plafond en rustgevende jazz klinkt op de achtergrond.

De twist in de game is dat er ook witte blokjes zonder cijfers naar beneden vallen. Deze blokjes verdwijnen alleen als je er vier tegen elkaar aan legt. Omdat ze lastiger weg te spelen zijn, vullen ze snel het speelveld op. Er is ook een extra moeilijke modus te spelen, waarbij de witte blokjes nog meer een obstakel vormen. Speel je er namelijk vier weg, dan moeten daarna vijf witte blokjes elkaar aanraken om weggespeeld te worden. Daarna zes witte blokjes enzovoort. Ook is er een pro-modus voor extra moeilijkheid, al is de standaard modus al lastig genoeg.

Lees ook: Dit zijn de 5 beste iOS-games van juli 2017

Domino Drop downloaden

Domino Drop is de komende week dus helemaal gratis te downloaden in de App Store. Dit doe je door op onderstaande link te klikken. Je hebt maar 43,6MB vrije ruimte en iOS 6 of hoger nodig voor deze game.

Download Domino Drop in de App Store (gratis)

Domino Drop

Vitalii Zlotskii

€ 1,99 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen