De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Maak ruim baan voor jezelf in Does Not Commute

Rutger Otto
26 april 2015, 11:12
2 min leestijd
Maak ruim baan voor jezelf in Does Not Commute
Does not Commute

Does not Commute

Gratis

In Does Not Commute rij je door verschillende delen van een wereld met meerdere auto’s. Je moet strategisch te werk gaan, anders rijd je tegen auto’s die je eerder hebt bestuurd aan en ontaard het in chaos.

Lees verder na de advertentie.

Does Not Commute

Does Not Commute is een gratis game waarin je steeds met verschillende ‘personages’ door een nieuw gedeelte van de stad rijdt. Dat wordt al snel heel ingewikkeld. Je begint met één auto die van A naar B moet. Door links en rechts op het scherm van de iPhone te drukken, stuur je door de straten. Is de auto aangekomen bij de bestemming, dan ga je naar de volgende auto.

Deze moet door hetzelfde stuk stad rijden en komt jouw eerder bestuurde auto tegen. Per stadgedeelte doe je dit ongeveer 15 keer, het wordt dus almaar drukker en moeilijker op de weg. Daarbij komt dat er een timer aftelt naar nul en als de tijd op is, kun je weer helemaal opnieuw beginnen.

Tijdsdruk

Bots je tegen iemand aan, dan verloopt de rest van je reis een heel stuk trager, wat secondes kost. Onderweg kun je overigens wel extra tijd verzamelen door met de auto over zo’n klokje met secondes heen te rijden, maar ze zijn schaars of lastig bereikbaar. Daar komt nog bij dat als auto’s naar beneden in het scherm rijden, je rekening moet houden met ‘omgekeerde’ besturing, wat voor verwarring kan zorgen.

Al met al is Does Not Commute geen makkelijk spelletje, maar wel een erg leuke. Je ontgrendelt steeds nieuwe vaardigheden voor je auto, waarmee hij bijvoorbeeld sneller gaat of minder schade oploopt. Daarmee blijft het spel leuk, zelfs als je steeds opnieuw moet beginnen. Koop je een upgrade voor 1,99 euro, dan kun je overigens gebruikmaken van checkpoints, wat het spel wat gemakkelijker maakt.

Download Does Not Commute

Does Not Commute is gratis te downloaden in de App Store. Voor de installatie is 55,4MB aan opslagruimte benodigd, net als iOS 6 of nieuwer.

Does not Commute

Mediocre AB

Gratis via App Store

Does not Commute
Does not Commute
Does not Commute
Does not Commute
Does not Commute
Does not Commute
Does not Commute
Does not Commute
Does not Commute
Does not Commute
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu