Deze app laat je dj’en op de Apple Watch
Gijs Ettes

De dj-app djay 2 heeft een update gekregen waardoor hij nu ook werkt op de Apple Watch. Dat betekent dat je – weliswaar in beperkte vorm – plaatjes kunt draaien op de nieuwe smartwatch van Apple.

Djay 2 op de Apple Watch

Met djay 2 op de Apple Watch kun je door je muziekbibliotheek browsen, nummers selecteren en ze gemakkelijk mixen door gebruik te maken van Force Touch op de Watch. Uiteraard kun je ook handmatig de overgangen maken en de beats van het ene nummer gelijktrekken met die van het andere nummer.

Verder zijn er, zoals je in de video hierboven ziet, met een paar drukken op de knop effecten toe te voegen en loops te maken van bepaalde gedeeltes van een liedje. Naast Apple Watch-ondersteuning brengt de update voor djay 2 nog een nieuw thema met zich mee en diverse bugfixes en kleinere verbeteringen.

Gebruik je de applicatie op de iPhone, iPad of Mac, dan heb je beduidend meer opties voor het mixen van je favoriete platen. In principe heeft de gratis app alles wat je van een fysieke draaitafel nodig hebt.

Via onderstaande link kun je djay 2 gratis downloaden. De app vereist 106MB aan vrije opslagruimte, iOS 7.0 of nieuwer en heeft in-app aankopen voor aanvullende pakketten met samples.

djay 2

algoriddim GmbH

9 (24 reviews)
€ 5,49 via App Store

djay 2
djay 2
djay 2
djay 2
djay 2

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.