Maak kennis met Jelly Love: de mierzoete opvolger van Candy Crush
Wouter Nijsen

Nu de hype rond Candy Crush voor een groot deel voorbij is, is het tijd om op zoek te gaan naar een opvolger. Met Jelly Love is een geschikte kandidaat opgedoken: in dit kleurrijke puzzelspelletje is de hoofdrol weggelegd voor fruitige jelly beans.

De Jelly Love-game hanteert hetzelfde principe als Candy Crush. Je dient de snoepjes met dezelfde kleur aan elkaar te linken om zo het speelveld op het scherm te ruimen. Doe je dit snel en creëer je lange kettingen met dezelfde jelly beans, dan scoor je meer punten en ontgrendel je power-ups.

→ Op zoek naar meer? Check onze iPhone games-sectie!

Daag je vrienden uit in Jelly Love

Jelly Love iPhoneDe makers probeerden om met Jelly Love de formule van Candy Crush niet schaapachtig over te nemen; de game heeft nog wel degelijk een eigen smoel. Zo is er Jelly Rush, een modus waarbij de tijd de grootste vijand is en waar je tegelijkertijd moet waken voor levensgevaarlijke rode chilipepers.

Om de spelsessies nog meer naar je toe te trekken, kun je gebruik maken van zuur, bliksemstralen en mierzoete snoepjeskrachten. Net als bij Candy Crush is alles naadloos geïntegreerd met Facebook, zodat je gemakkelijk kunt zien of jij beter met jelly beans bent dan je vrienden. Ga voor de hoogste score en neem deel aan wekelijks toernooien; het kan allemaal met deze nieuwe dottige app voor iPhone.

Download de Jelly Love-game

Jelly Love is gratis te downloaden voor de iPhone, iPod Touch en iPad. De game is een kleine 50MB groot en bevat advertenties.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.