Distant Shore, message in a bottle

Redactie
19 februari 2009, 21:57
1 min leestijd

 

Ooit wel eens een fles met een boodschap het de zee in gegooid? Ik wel, maar ik heb jammer genoeg nooit antwoord gekregen op mijn boodschap. Met Distant Shore krijg je waarschijnlijk wel antwoord op je flessenpost.

In dit ‘spel’ kan je door over een strand te lopen schelpen verzamelen. Als je vijf schelpen gevonden hebt, krijg je daar een fles voor. Door deze fles te selecteren kan  je een boodschap typen. Als je helemaal tevreden bent over je (Engelse) boodschap kan je hem de zee in gooien.

Lees verder na de advertentie.

Iemand anders in de wereld kan dan een fles vinden met jouw boodschap erin, en vervolgens reageren. Jij kan ook flessen vinden van mensen. Door op reply te klikken kan je reageren hierop.

Distant Shore in gebruik

Wat mij als eerst opviel was dat er geen mensen te zien zijn. Je ziet alleen je eigen voetstappen. Dit werkt goed, want je wordt dan niet afgeleid door andere dingen. De omgeving zit mooi in elkaar, aan alles is gedacht. Je kan een pier tegen komen, of zelfs een piratenschip. 

Zelf flessen vinden gebeurd niet zo heel veel, ongeveer één keer per 20 minuten. Dit maakt het speciaal, maar meestal staat er niet zo veel in deze berichtjes. Enkele voorbeelden van berichten die ik gekregen heb: “hi there!”, “yo man” en “hello dude”. Toch blijft het leuk om te ‘spelen’ omdat je toch hoopt iets leuks te vinden.  

Distant Shore is nu in de App Store te vinden voor 79 cent.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's