Disney verkoopt meer dan 1 miljoen boek-applicaties
Redactie

Disney heeft al enige tijd negen boek-applicaties in de App Store staan. Over het algemeen zijn dit soort applicaties niet erg populair, maar Disney heeft er al meer dan een miljoen verkocht. Ouders kopen de boeken dus vaak voor hun kinderen, want niet veel boeken worden zo vaak verkocht in de App Store.

Meer dan alleen een boek

De boek-applicaties van Disney zijn meer dan alleen een digitaal boek. In de applicaties kan je bijvoorbeeld kleine puzzels oplossen. Ook hoor je vaak geluidjes, stemmen en muziek van de film. In sommige applicaties vind je zelfs hele filmfragmenten. Dit maakt het lezen van een boek leuker voor kinderen.

iBooks

De bovenstaande functies kunnen niet in iBooks worden verwerkt. Kinderen vinden het leuker mét geluiden spelletjes, en dus liet Disney de applicaties ontwikkelen. Deze digitale boeken kosten slechts 79 cent, en zijn dus zelfs goedkoper dan de meeste iBooks. Voor deze prijs mag je het boek downloaden op de iPhone, iPod touch én op de iPad. Ideaal dus voor als je meerdere kinderen in de auto hebt zitten.

Kijk voor alle boek-applicaties van Disney op de bijbehorende website.

Via TUAW

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.