Met deze app tover je jezelf om tot Disney-figuur
Gijs Ettes

Met Show Your Disney Side tover je jezelf in een paar klikken om tot een Disney-figuur. Erg leuk voor fans van Disney-attracties als Frozen, Star Tours en Pirates of the Caribbean.

Transformeer in je favoriete Disney-personage

Show Your Disney Side is een app van de Disneyland Parken en geeft je de optie om je favoriete figuurtje uit te kiezen. Vervolgens neem je een selfie en word je getransformeerd tot interactief Disney-personage, waarbij je ook nog de optie hebt om een ander kostuum en een achtergrond voor je plaatje in te stellen. Ook kun je jezelf in 3D bekijken en je creatie delen als foto of video.

https://www.youtube.com/watch?v=MiJ7Va-Ase8

Je kunt jezelf omtoveren tot prinses, X-Wing piloot, Jafar van Aladdin en nog veel meer andere Disney-figuren. Voor het beste resultaat neem je een selfie met een lichte achtergrond. Ook is het belangrijk om te glimlachen zonder dat je tanden ziet en te voorkomen dat er lokken haar in je gezicht zichtbaar zijn.

Show Your Disney Side downloaden

De Show Your Disney Side-app is gratis downloaden in de App Store. De app is alleen voor de iPhone beschikbaar en vereist 39,2MB aan vrije opslagruimte en minimaal iOS 7.0. Andere populaire iPhone-titels van Disney in de Store zijn onder meer Where’s My Water, Where’s My Perry en Temple Run Oz.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.