Discovr Apps geschikt gemaakt voor iPhone 5
Redactie

De Discovr Apps is onlangs bijgewerkt naar versie 2.2 en geschikt gemaakt voor de nieuwe iPhone 5. Ook biedt de app volledige ondersteuning voor iOS 6. Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht waardoor de app nog makkelijker te gebruiken  is.

Discovr Apps

Wie voor de eerste keer een iPhone heeft aangeschaft en wellicht de iPhone 5 zal gelijk kennismaken met de wereld van de applicaties. Dat zijn er veel. Zo veel dat het soms lastig is om te zien welke nieuwe apps voor jou het meest geschikt zijn. Met de Discovr Apps applicatie heb je dat probleem niet. Je kunt de app het beste zien als een interactieve plattegrond, die het simpel maakt om nieuwe apps voor je iPhone te ontdekken. Op de wereldkaart vind je meer dan honderdduizenden applicaties van de App Store en kun je rechtstreeks zoeken naar een app. Ook worden er aanbevelingen gegeven.

Beschrijving en waardering

Het is natuurlijk interessant om bij een app de beschrijving ervan te lezen en te zien hoe deze gewaardeerd wordt door andere gebruikers. Dat kan via de app net als screenshots bekijken of meteen de app aanschaffen in de App Store. Heb je een favoriete app dan kun je deze ook eenvoudig met je vrienden op Facebook en Twitter delen.

Download de Discovr Apps op je iPhone voor een bedrag van 1,59 euro en wordt wegwijs in de wereld van applicaties.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.