DirectLease Tankservice app voor iPhone als beste uit de test

De Consumentenbond heeft de app DirectLease Tankservice voor de iPhone als beste getest. Met deze gratis tank app op je iPhone zie je meteen bij welk pompstation er geld bespaard kan worden. Er zijn vijf brandstof apps getest door de Consumentenbond.

Beste uit de test

Bij het testen van de vijf verschillende brandstof apps is er met een aantal zaken rekening gehouden. Zo is er gekeken naar aspecten als prijsnauwkeurigheid, maar is ook het gebruiksgemak beoordeeld. Verder is er gekeken naar de aanwezigheid van landelijke dekking. Door van de DirectLease Tankservice app gebruik te maken op je iPhone bespaar je geld. Dat kan soms wel oplopen tot tien euro per tank. De app DirectLease Tankservice is als beste uit de test gekomen en voldeed aan alle criteria.

Actueel en gebruiksvriendelijk

De brandstof app van DirectLease is dus als onbetwiste nummer 1 uit de test van de Consumentenbond gekomen. Daarbij is de app verder omschreven als gebruiksvriendelijk en actueel. De weergegeven brandstofprijzen kloppen en er wordt bovendien een landelijke dekking geboden. Naast het tonen van de goedkoopste tankstations heb je nog meer aan deze app. Zo kun je ook zien, bij welk pompstation je een vers broodje kunt kopen of waar je de auto kunt laten wassen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De app DirectLease Tankservice kun je gratis downloaden op je iPhone.

DirectLease TankService

App It Up bv

7,2 (100 reviews)
Gratis via App Store
DirectLease TankService
DirectLease TankService
DirectLease TankService
DirectLease TankService
DirectLease TankService
DirectLease TankService
DirectLease TankService

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.