Dilemma? Met de Ja-maar app voor je iPhone niet meer
Redactie

Sta je wel eens voor een dilemma? Waar je graag een antwoord op zou vinden? Vanaf nu is er voor elk dilemma een antwoord beschikbaar. En wel met de Ja-maar app voor je iPhone.

 

 

Maak van elk dillema een vraag

Met de nieuwe Ja-maar app voor op je iPhone is geen enkel dilemma nog lang veilig. Maak van het dilemma een vraag en laat de kaarten hun werk doen. Kies willekeurig een kaart en zie daar. Het antwoord op je dilemma. Wil je anderen op de geweldige oplossing wijzen, dan deel je het antwoord heel simpel via Facebook, Hyves of Twitter.

De app heeft overal een antwoord op

Wil je weten of je van baan moet veranderen? Of wil je antwoord op de vraag hoe je gelukkig kunt worden? Wat je moet eten vandaag of wat de dag brengt? De Ja-maar app geeft je overal het antwoord op. Er zijn meer dan tweehonderd antwoorden beschikbaar. En reken maar dat het goede antwoord er tussen zit. De app was ter promotie even gratis beschikbaar op 26 en 27 februari. Maar mocht je net de boot hebben mislopen, dan kun je de app downloaden voor slechts 0,79 euro.

 

Stop met denken en piekeren. Download de Ja-maar app en laat het antwoord voor elk dilemma simpel tot je komen. Of twijfel je nog?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.