Dictionary.com: Engels woordenboek app in iOS 7 stijl

Dictionary.com is wat je noemt een ‘early adopter’: afgelopen zomer kreeg de app al een nieuwe laag verf ‘geïnspireerd door iOS 7’. Nu de laatste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem daadwerkelijk beschikbaar is, is de app wederom aangepast om naadloos in iOS 7 te passen.

woordenboek app

De woordenboek app is, net als iOS 7, mooi ‘plat’, en simpel in het gebruik. Fijn is dat de app offline werkt – je hebt dus geen internetverbinding nodig om een woord op te zoeken. Let wel: Dictionary.com is geen Engels-Nederlands woordenboek, maar Engels-Engels: het bevat alleen omschrijvingen en synoniemen in het Engels.

Woordenboek app krijgt nieuwe functionaliteit

Naast een uiterlijke opknapbeurt, heeft de app ook wat nieuwe functionaliteit gekregen: een menu met snelkoppelingen, dat te bereiken is door óf op het menuknopje te tikken, of door naar rechts te swipen. Vanuit daar kun je gemakkelijk veelgebruikte pagina’s bereiken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dictionary.com is een gratis app, die door een in app-aankoop reclamevrij kan worden gemaakt. Reclames zijn niet heel hinderlijk in beeld, maar voor de meest strakke iOS 7 ervaring zie je ze toch het liefst verdwijnen. Het hangt er natuurlijk ook vanaf hoe veel je de app zult gaan gebruiken.

Dictionary.com is nu gratis te downloaden in de App Store! Bekijk ook ons overzicht van de beste iOS 7 apps!

Dictionary.com: English Words

Dictionary.com, LLC

8 (27 reviews)
Gratis via App Store
Dictionary.com: English Words
Dictionary.com: English Words
Dictionary.com: English Words
Dictionary.com: English Words
Dictionary.com: English Words

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.