Deze week met Cardagram gratis kaarten via iPhone versturen
Redactie

Deze week profiteer je van de voordeelweek van Cardagram. Installeer de app Cardagram op je iPhone en verstuur gratis tot 5 augustus de leukste kaarten met een unieke foto naar je vrienden en familie.

Gepersonaliseerde kaarten

De app Cardagram is wat later dan verwacht beschikbaar gekomen in de App Store, maar sinds 24 juli kun je de app op je iPhone downloaden. Maak een foto of kies een foto uit je collectie en verstuur naar elk gewenst adres een originele ansichtkaart. Het leuke is natuurlijk, dat de kaart fysiek is en dus echt bezorgd wordt bij het opgegeven adres. Voor bestemmingen in Europa zal je eigen persoonlijke kaart binnen vier werkdagen bezorgd worden. Stuur je een kaartje naar iemand buiten Europa of verblijf jij in een ander werelddeel, dan kan de ansichtkaart wat langer onderweg zijn.

Profiteer van het voordeel

Alleen deze week kun je gratis gebruikmaken van de ansichtkaartenservice van Cardagram. Verstuur er zo veel als je zelf wilt. Het maakt niet uit of je een vakantiekaart wilt sturen of iemand wilt feliciteren. De actie loopt tot 5 augustus middernacht. Daarna zullen er voor het versturen van een ansichtkaart via je iPhone weer kosten in rekening worden gebracht.

De app Cardagram is gratis op je iPhone te dowloaden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.