Rijg skeletten aan je zwaard in Devious Dungeon
Wouter Nijsen

Doorzoek de diepste kerkers van een middeleeuws kasteel en rijg lelijke schepsels aan je zwaard in Devious Dungeon, de nieuwe actieplatformer die sinds deze week verkrijgbaar is in de App Store.

Devious DungeonDe makers van Devious Dungeon, Ravenous Games, zijn geen onbekenden. Met grote hits als League of Evil en diverse Random Heroes-games hebben ze lang en breed laten zien een prima indiestudio te zijn. Met Devious Dungeon schieten ze opnieuw in de roos. In de game speel je een zwaarddragende held die zich een weg door de pikdonkere catacomben van het koninkrijk probeert te banen. Je springt en huppelt een eind weg, terwijl je tegelijkertijd moet oppassen voor de moordlustige skeletten.

Om een level uit te spelen, dien je een sleutel te vinden waarmee je een zogenoemde portal kunt ontgrendelen. Je personage kan in level stijgen en wordt dus na verloop ook sterker met krachtigere items en voorwerpen. Je kunt ook munten verzamelen en je uitrusting verbeteren bij een smid.

Devious Dungeon downloaden

Devious Dungeon kent vijf spelwerelden en spannende bossbattles. De game vereist iOS 5.0 of nieuwer en is compatibel met iPhone, iPod touch en de iPad. Voor een kleine euro haal je het middeleeuwse avontuur in huis. Daarnaast stel Ravenous Games in het kader van de release van Devious Dungeon nog twee games gratis beschikbaar: Beatdown! en Random Runners. Een fijne extra!

Devious Dungeon

Ravenous Games Inc.

9 (21 reviews)
€ 3,49 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.