Lara Croft GO-opvolger Deus Ex GO nu te koop

Erwin Vogelaar
17 augustus 2016, 19:31
2 min leestijd
Lara Croft GO-opvolger Deus Ex GO nu te koop
Deus Ex GO

Deus Ex GO

€ 4,99

Reviewscore

9

Na Hitman GO en Lara Croft GO is nu eindelijk Deus Ex GO te koop in de App Store voor je iPhone of iPad. Is het weer de moeite waard?

Lees verder na de advertentie.

Deus Ex GO

Het is tijd voor de volgende hit van Square-Enix. Het gamebedrijf pakt de afgelopen jaren zijn bekende gamemerken en maakt er uitzonderlijk goede smartphonegames van. Na eerder genoten te hebben van het leuke Hitman GO en het nog betere Lara Croft GO, is het nu de beurt aan de sci-fi-wereld van Deus Ex GO.

deus ex go

Als je de vorige games gespeeld hebt, heb je waarschijnlijk geen overtuiging meer nodig, is de game allang gedownload en ben je druk aan het spelen. Heb je echter geen idee waar we het over hebben? De GO-games van Square-Enix zijn een serie puzzelgames, waarin je personage over een grid naar A naar B moet zien te geraken en daarbij allerlei gevaren moet ontwijken. Omdat je maar een beperkt aantal mogelijkheden hebt, moet je over elke beurt goed nadenken.

In de game speel je als Adam Jensen, die via augmentaties allerlei bijzondere krachten heeft. Zo kan hij onzichtbaar worden en zitten er zwaarden in zijn armen verstopt. Deze middelen zijn enorm handig als je door een level probeert te sluipen, of als je snel een vijand moet verslaan. In de game kom je menselijke tegenstanders tegen, maar ook robots en turrets. Elke vijand vraagt om een andere benadering. Zo wordt het ook mogelijk om bijvoorbeeld een turret te hacken zodat je tegenstanders neergemaaid worden.

De game is deels bedoeld ter promotie van de nieuwe Deus Ex-game voor spelcomputers en pc, maar staat ook weer bijzonder goed op zichzelf. Hoewel Deus Ex GO wel erg lijkt op Hitman GO en Lara Croft GO, ziet het er ook weer op een eigen Deus Ex-manier waanzinnig mooi uit en zijn de puzzels weer smullen geblazen.

Deus Ex GO downloaden

Deus Ex GO kun je downloaden in de App Store via onderstaande link. De app kost 4,99 euro, vraagt om 157MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 7.1 nodig om te spelen.

Deus Ex GO

SQUARE ENIX

€ 4,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen