Flinke update geeft Despicable Me-game meer diepgang
Gijs Ettes

Ruim een jaar na de komst van de tweede Despicable Me-film heeft ontwikkelaar Gameloft de iOS-game van een flinke update voorzien. Het nieuwe Jelly Lab geeft de rengame net wat meer diepgang.

Na het succes van Temple Run zijn er talloze kopieën van deze rengame in de App Store verschenen. Despicable Me: Minion Rush is in de basis dezelfde game waarbij het de bedoeling is om obstakels te ontwijken en power-ups (en bananen) te verzamelen. De eerste versie van de game probeerde het spelconcept wat te verbreden met herkenbare omgevingen, eindbazen en geheime paden.

Versie 2.0 voegt het zogenoemde Jelly Lab toe, een centrale hub waarin je je progressie in de game ziet en eerdere missies kunt spelen voor een hogere score. In totaal zijn er nu acht spelwerelden om te ontdekken en 36 pakjes waarmee je je Minion een nieuwe look geeft.

Zoals je in de trailer hierboven ziet, kent Minion Rush dezelfde stijl en humor als de animatiefilm. Met in-app aankopen kun je nieuwe kostuums kopen en sneller progressie boeken in de game, al is het niet verplicht om echt geld uit te geven. De game is geoptimaliseerd voor de iPhone en iPad, vereist iOS 6 of nieuwer en circa 86MB aan vrije opslagruimte.

Minion Rush

Gameloft

9 (101 reviews)
Gratis via App Store

Minion Rush
Minion Rush
Minion Rush
Minion Rush
Minion Rush
Minion Rush
Minion Rush
Minion Rush
Minion Rush
Minion Rush
Minion Rush
Minion Rush

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.