Demonstratie video: Square

De ontwikkelaars van Square hebben gisteren een interessante video op het internet geplaatst. De ontwikkelaars zijn bezig met een betaalsysteem voor de iPhone. Met het apparaatje dat ze maken kan je creditcard betalingen aannemen met je iPhone. Met de bijbehorende applicatie kan je de hele betaling regelen.

Creditcard-blokje

Op dit moment is de accessoire van Square al heel erg klein. Het is een blokje dat je in de koptelefoon aansluiting kan klikken. In dit blokje zit lees-apparatuur. Deze apparatuur kan de informatie van een creditcard lezen als de kaart er doorheen wordt getrokken.

De Square-applicatie

De applicatie van Square ziet er op dit moment al erg uitgebreid uit. Met de applicatie kan je iemand binnen 5 stappen laten betalen:

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

  • Voer het bedrag in op de iPhone
  • Voer een beschrijving van het product in
  • Trek de creditcard door het blokje
  • Teken je handtekening op het scherm van de iPhone
  • Voer het e-mailadres in voor een betalingsbevestiging

Zoals in het filmpje te zien is staat er in de betalingsbevestiging een kaartje met een locatie. Dit is de locatie waar de betaling heeft plaatsgevonden. Deze gegevens worden door de GPS-chip van de iPhone achterhaald.

Wanneer Square beschikbaar komt is nog niet bekend.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.