DemoGod, je iPhone op je Mac

Redactie
5 april 2009, 12:21
1 min leestijd
DemoGod, je iPhone op je Mac

Misschien heb je altijd wel eens je iPhone-applicaties op een groot scherm willen laten zien. Dit was voorheen alleen mogelijk met een AV-kabel en een jailbroken iPhone, maar die tijd is nu voorbij. Met DemoGod kan je je iPhone draadloos op groot scherm vertonen.

Door op je iPhone de applicatie Screensplitr te installeren, die je kan vinden in Cydia, heb je al meer dan de helft van het werk gedaan. De andere helft van het werk is het downloaden en openen van DemoGod.

Lees verder na de advertentie.

Als je DemoGod aan hebt staan op je Mac, is het programma constant opzoek naar telefoons waar ScreenSplitr op geactiveerd is. Door op je iPhone het icoon van ScreenSplitr aan te tikken, wordt er op je Mac weergeven dat je iPhone contact kan maken. Klik op je iPhone naam, en je bent er helemaal klaar voor. Vanaf nu zie je alles wat er gebeurt met je iPhone op je Mac.

Soms loopt alles nog een beetje traag, maar dat wordt hopelijk wordt dat opgelost met een update. Ook herkent de software nog niet of je de iPhone in landscape-mode houdt, als je dus de iPhone op zijn kant houdt zie je dit niet veranderen op je mac.

Spotlight: Cydia

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's