Delicious Library App verwijderd

Redactie
8 juli 2009, 21:50
2 min leestijd
Delicious Library App verwijderd

Delicious Library

Delicious Library is een programma waarbij je je producten (boeken, films, speelgoed, spellen etc.) overzichtelijk kan ordenen op de computer. Het invoeren van producten kan handmatig of met de barcode voor een webcam.
Het grote voordeel van dit programma is dat je alles op een rijtje hebt. Zo kan je zoeken in je spullen of gewoon even kijken wat je allemaal hebt.
Over je ingescande of ingevoerde artikel krijg je ook een hele hoop gegevens, zo weet je alles over je producten!
Dit programma is er alleen voor de Mac.

Delicious Library Desktop

de Applicatie

Met de App kan je (met internet) van alles zien over je catalogus van je producten. Handig als je wilde weten in de winkel wat je al in huis hebt. De App is sinds 11 Juni 2009 gratis in de Applicatie store te verkrijgen. Er zaten geen adertjes onder het gras. Je library beheren kostte in principe niks, maar je kan wel een volle licentie kopen voor $49.

Amazon laat App verdwijnen

Voor de gegevens van de producten zijn zowel op de desktop versie als op de iPhone Applicatie verbindingen nodig met Amazon.com.

Lees verder na de advertentie.

Volgens de voorwaarden van Amazon mogen deze gegevens niet meer gebruikt worden in de iPhone App en Amazon gaf de ontwikkelaar van Delicious Library (Wil Shipley) een keuze.
Of hij haalt de iPhone Applicatie niet zo spoedig mogelijk uit de iTunes Store en hij krijgt ook voor de desktop versie geen gegevens meer, óf hij haalde de Applicatie uit de iTunes store en mocht de gegevens blijven gebruiken voor de desktop versie.
Logischerwijs heeft hij voor het laatste gekozen, zodat de desktop versie nog kan blijven functioneren.

Het is niet alleen jammer dat veel mensen de mogelijkheid om hun library te bekijken via de iPhone hebben, maar in de Applicatie zat ook veel werk.
Wil Shipley heeft er acht maanden hard aan gewerkt en de App heeft nog geen maand in de iTunes Store gelegen.

Waarom Amazon opeens zo moeilijk doet is onduidelijk. Maar er gaan diverse speculaties dat Amazon zelf een Applicatie gaat uitbrengen.

Delicious Library App

Delicious Library

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's