Luister in de auto naar Deezer via CarPlay
Erwin Vogelaar
Deezer:  mp3s, muziek & radio

Deezer: mp3s, muziek & radio

Gratis

Onze score

7

Muziek van Deezer is nu ook af te spelen en te besturen via CarPlay. Welk nummer zet je in de auto op?

Deezer CarPlay

Naast Apple Music en Spotify is Deezer een van de bekendste muziekdiensten voor iOS, maar het was vooralsnog niet mogelijk om muziek van de app te beluisteren en te besturen via CarPlay. Hiermee voegt de app zich tot het beperkte aantal third party apps dat deze functionaliteit wel heeft, zoals Spotify, audioboeken-app Audible en podcast-apps Stitcher en Overcast.

Met de combinatie van Deezer en CarPlay zul je uiteraard kunnen luisteren naar je liedjes, albums en playlists. Daarnaast is het mogelijk om een Mix-kanaal te starten naar je stemming, of via Flow nieuwe muziek te ontdekken. Met Flow kun je met de Like- en Dislike-knop tijdens het luisteren aangeven of je een nummer leuk vindt of niet, waardoor deze playlist verbetert.

Deezer CarPlay

Het idee achter CarPlay is dat je een iPhone via een usb-kabel aansluit in de auto, waarna je het apparaat makkelijk kunt besturen zonder afgeleid te worden. Daarom wordt er voor het scherm in de auto gekozen voor een simpele interface met grote knoppen.

Deezer downloaden

Deezer downloaden kan in de App Store door op onderstaande link te klikken. De nieuwste versie kan elk moment online gaan. Om de app te downloaden heb je 53,4MB vrije ruimte nodig en minimaal iOS 7.0 of hoger.

Deezer: mp3s, muziek & radio

DEEZER SA

7 (7 reviews)
Gratis via App Store

[appimg 292738169]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.