Download: Deemo is Apple’s gratis App van de Week
Gijs Ettes

Elke week licht Apple in de App Store een betaalde app uit, die vervolgens tijdelijk gratis is te downloaden. Deze week is de muziekgame Deemo aan de beurt, die normaal voor 1,79 euro is te downloaden.

In deze bijzondere muziekgame kruip je in de huid van het mysterieuze wezen Deemo, dat helemaal alleen in groot kasteel woont en het liefst piano speelt en boeken leest. Het verhaal gaat dat er een klein meisje uit de lucht is gevallen en terecht is gekomen in de duistere wereld van Deemo. Door piano te spelen, groeit er een boom bovenop de piano die het meisje kan helpen om terug te keren naar haar eigen wereld.

Een bijzonder grote rol speelt het verhaal in Deemo echter niet. Meteen vanaf de start kun je liedjes kiezen en is het de bedoeling om de juiste toetsen aan te tikken. Komen er tegelijkertijd meerdere gekleurde toetsen, dan moet je een veegbeweging maken om ze aan te slaan. Timing is daarbij uiteraard van groot belang en hoe meer toetsen je juist aanslaat, des te hoger de score.

De simpele handgetekende graphics en fijne deuntjes zorgen ervoor dat Deemo een ontspannend tussendoortje is. En aangezien de game tot volgende week vrijdag gratis te downloaden is, heb je eigenlijk geen reden om deze niet uit te proberen.

DEEMO

Rayark International Limited

9 (2 reviews)
€ 2,29 via App Store

DEEMO
DEEMO
DEEMO
DEEMO
DEEMO
DEEMO
DEEMO
DEEMO
DEEMO
DEEMO

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.