Deel je iPhone beginscherm via Homescreen.me
Redactie

Als iPhone gebruiker heb je een beginscherm met daarop bijvoorbeeld veelgebruikte apps. Elk beginscherm van de iPhone kan gepersonaliseerd en daardoor uniek worden. Vanaf nu kun je jouw beginscherm delen met de rest van de wereld via de website Homescreen.me

Homescreen.me

De website Homescreen.me is al een tijdje geleden opgericht door Preshit Deorukhar en Milind Alvares. Zij hadden de behoefte om een plekje op het web te creëren om daar de homescreens van iOS apparaten te tonen. Er heeft eerst een besloten bètatest plaatsgevonden, maar de website is sinds afgelopen vrijdag voor iedereen toegankelijk. Als jij ook de behoefte hebt om je beginscherm met andere te delen en die van anderen te zien, dan kun je een account aanmaken. Je kunt ook eerst even rondkijken op de site om voorbeelden te zien en je daarna pas aanmelden.

Profielpagina

Na aanmelding krijg je als gebruiker van de website een profielpagina. Daar worden homescreens van je iPhone of andere iOS apparaten in een mock-up vertoond. Wil je een korte toelichting geven op je beginscherm, dan kan dat. Verder heb je de mogelijkheid om bezoekers van de website je te laten volgen via Twitter of Instagram. Je maakt zelf een screenshot van je beginscherm door de sluimerknop ingedrukt te houden en vervolgens op de homeknop te drukken. Je hoort dan een camerageluidje met klikeffect en het screenshot is klaar. In de foto’s applicatie vind je het screenshot terug.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.