Richt een ravage aan in actiegame Deadly Bullet
Gijs Ettes

Deadly Bullet is een gratis actiegame zonder in-app aankopen (!) waarin je een blauw oplichtende kogel bestuurt en dood en verderf zaait.

Dat klinkt misschien wat luguber, maar de cartooneske stijl en het camerastandpunt van boven (herkenbaar voor wie de eerste twee GTA-delen heeft gespeeld) zorgen ervoor dat Deadly Bullet luchtig aanvoelt. Het spel moet het dan ook niet van zijn verhaal hebben – iets met futuristisch verzet en een postapocalyptische wereld – maar juist van de toegankelijkheid en verslavende gameplay.

Je bestuurt het gloeiende kogeltje, dat uit zichzelf rondvliegt, door met je vinger op de linker- of rechterkant van het scherm te tikken. Daarbij is het de bedoeling vijanden te raken, kratjes stuk te maken en power-ups op te pikken. Op die manier scoor je ervaringspunten waarmee je kogel sterker wordt en je meer levels vrijspeelt.

Deadly Bullet is gratis te downloaden, een kleine 73MB groot en vereist iOS 4 of hoger. In onderstaande video krijg je een indruk van de gameplay in het spel.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.