De Telegraaf komt met krantenapplicatie

Redactie
9 september 2010, 22:38
1 min leestijd
De Telegraaf komt met krantenapplicatie

De Telegraaf heeft sinds vandaag een, door zichzelf ontwikkelde, nieuwe applicatie in de App Store staan. Dit is een ‘krantenapplicatie’; een concept dat we ook al kennen van het NRC Handelsblad. In deze applicatie zie je de krant zoals die vandaag ook bij jou op de deurmat kan liggen. Je kan alle pagina’s bekijken en door een artikel aan te tappen dat jou aanspreekt, kan je deze in zijn volledige lengte lezen.

Als je de applicatie aanschaft voor €1,59 dan krijg je de krant erbij van die dag. Als je op een andere dag de nieuwe krant wilt lezen dan kost dat €0,79 voor de iPhone en €1,59 voor de iPad.

De Telegraaf heeft ook al een applicatie voor de iPhone en iPad. Het verschil tussen deze en de nieuwe applicatie waarin je de volledige krant kunt lezen is dat eerstgenoemde alle artikelen van de website van de Telegraaf haalt. Hoewel deze artikelen meestal wel overeenkomen met de in de krant gepubliceerde biedt de krant toch iets meer. In de echt krant heb je bijvoorbeeld de puzzels en de columns niet. En op deze manier voelt het ook erg vertrouwd aan. Vooral op de iPad.

De Telegraaf Krant

De Telegraaf B.V.

Gratis via App Store

Lees verder na de advertentie.

Categorieën: Nederlands, Nieuws
Spotlight: Krant

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's