De Rabobank zoekt 50 testpersonen voor hun applicatie

De Rabobank gaat naar verwachting eind januari een applicatie lanceren waarmee je kan bankieren. In deze applicatie kan je niet alleen je saldo bekijken, maar ook geld overmaken. Het plan was om in december een demo-versie te lanceren, maar Apple heeft deze demo afgewezen omdat je er te weinig mee kon. De Rabobank heeft besloten om de demo-versie dus te schrappen.

Testpersonen

In plaats van de demo-versie heeft de Rabobank nu een ander plan. De bank wil namelijk 50 Nederlandse iPhone-gebruikers de officiële applicatie aanbieden voordat het in de App Store staat. Je maakt kans op de applicatie als je een mail stuurt naar de bank. Als je geselecteerd bent als testpersoon krijg je een ad-hoc-versie van de applicatie. Deze versie krijg je via een e-mail, en zal alleen werken op jouw iPhone of iPod.

UDID

Als je geselecteerd wordt krijg je een e-mail van de Rabobank. In deze e-mail zal het bedrijf waarschijnlijk vragen om je UDID. Je UDID is een unieke code die bij jouw iPhone hoort. De code is makkelijk te vinden met de applicatie UDID sender.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bron: Rabobank

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.