De politiek in de App Store: SP
Redactie

Over zes dagen mogen we stemmen op een politieke partij. De campagnes vliegen je deze dagen weer om de oren. De iPhone, iPod Touch en iPad zijn hier niet aan ontsnapt, want de App Store staat vol met applicaties van politieke partijen. Deze dagen besteden we aandacht aan deze applicaties. Vandaag is de SP aan de beurt. Deze partij heeft de applicatie SPinparty laten ontwikkelen.

Originaliteit

De SP heeft ongetwijfeld de meest originele applicatie in de App Store staan. SPinparty is geen informatieve applicatie met partijprogramma’s, stellingen of serieuze video’s. Met de applicatie kan je uitspraken van politici mixen met muzikale beats. Deze zelfgemaakte mixen kan je vervolgens opslaan en doorsturen naar vrienden.

De applicatie draagt natuurlijk wel een boodschap uit. Dit meer een algemene boodschap dan een politieke boodschap. Op 9 juni zijn de verkiezingen, en dan heb je zelf alles in de hand. Je kan zelf bepalen wat de mix van partijen wordt door op je favoriete partij te stemmen. ‘Laat je stem dus niet verloren gaan!‘.

SPinparty

Guppies in the Dark

4 (4 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.