De politiek in de App Store: PvdA

Redactie
2 juni 2010, 13:43
1 min leestijd
De politiek in de App Store: PvdA

Over een aantal dagen gaan de stembussen weer open in Nederland. We mogen op 9 juni stemmen op één van de deelnemende partijen. Deze partijen zijn op dit moment volop campagne aan het voeren, en hieraan is de App Store zeker niet ontsnapt. Deze dagen zullen we applicaties van verschillende politieke partijen belichten. Vandaag is het de beurt aan de applicatie van de PvdA: ‘PvdApp’.

Actuele video’s

De applicatie bevat niet alle standpunten van de PvdA, zoals we gister wel zagen bij de applicatie van de VVD. Deze applicatie bevat wel een zeer actuele video-sectie. Het lijkt erop dat de PvdA dagelijks een nieuwe video publiceert waarin een politici aan het woord is over stellingen, gebeurtenissen of standpunten. Het zijn niet de minste politici die in de video’s naar voren komen, want er zijn al enkele video’s van Job Cohen in de applicatie te vinden. De video’s bevinden zich allemaal online, en dus moet je wel even oppassen als je een databundel hebt.

Nieuws

De applicatie heeft ook een nieuws-sectie. In dit onderdeel van de applicatie kan je het laatste nieuws lezen over de partij. Er worden ongeveer 4 nieuwtjes per dag gepubliceerd, en dus is hier veel leesvoer te vinden voor alle (potentiële)  PvdA-aanhangers.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's