De politiek in de App Store: CDA

Over precies 5 dagen gaan de stembussen door het hele land weer open. Op 9 juni gaan wij namelijk stemmen voor een nieuw bestuur van ons land. De politieke partijen zijn op dit moment bezig met de campagne, en daar kan de App Store natuurlijk niet aan ontsnappen. Het CDA heeft echter al langer een applicatie in de App Store staan. Deze heet ‘CDA vandaag’.

Niet specifiek gericht op de verkiezingen

De applicatie van het CDA staat al geruime tijd in de App Store. Met deze applicatie kan je op de hoogte blijven van recente activiteiten van het CDA. Via video’s en tekstberichten zie je wat de partij doet voor provincies, Nederland en Europa. Hierbij komen vaak bekende politici aan het woord. Jan Peter Balkenende heeft bijvoorbeeld al tientallen keren een interview gegeven voor een applicatie-video.

Het is duidelijk dat deze applicatie bedoeld is voor de lange termijn. Het is dus geen applicatie die heel duidelijk inspeelt op de komende verkiezingen, maar dat maakt deze applicatie daarom niet minder goed. Toch hoef je deze applicatie niet te downloaden als je alle standpunten van het CDA wilt lezen, want dan kan je beter naar hun website surfen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.