De officiële Playboy-applicatie

Redactie
9 december 2009, 20:54
1 min leestijd
De officiële Playboy-applicatie

Sinds vandaag staat de officiële applicatie van de Playboy online. Tot nu toe kunnen alleen Amerikaanse iPhone-gebruikers deze applicatie downloaden, maar ik verwacht dat de applicatie snel in Nederland beschikbaar zal komen. Met de applicatie kan je onder andere artikelen lezen, foto’s bekijken en nieuwe edities downloaden. Het laatst genoemde is natuurlijk niet gratis, maar geschiedt door middel van in-app-aannkopen.

Wallpapers

In de applicatie kan men naast de bovenstaande diensten ook wallpapers downloaden. Veel mensen vinden het mooi om schaars geklede dames als achtergrond te hebben, dus verwacht men dat deze functie zeer populair gaat worden.

Video

Via de applicatie kan je video’s bekijken die achter de schermen geschoten zijn. Deze video’s zijn volgens de makers nergens anders te bekijken, en dus is dit een goede reden om deze applicatie aan te schaffen.

Lees verder na de advertentie.

Zoals ik in de inleiding al vermeldde is de applicatie nog niet beschikbaar in de Nederlandse App Store. Zodra deze hier wel in verschijnt zullen we hier zo snel mogelijk melding van maken.

Bron: AppShopper & Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's