De leukste apps in de App Store van week 52 – 2013

Roel van Hout
29 december 2013, 12:30
1 min leestijd
De leukste apps in de App Store van week 52 – 2013

iPhoned zet iedere zondag de leukste apps en app-updates voor je op een rijtje. Ideaal dus voor als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen!

In wat alweer de laatste volledige week van 2013 was, bespraken we eigenlijk maar een ‘nieuwe’ app: de retina-update voor GTA Chinatown Wars. Dat er deze week zo weinig nieuwe apps zijn verschenen, heeft te maken met het feit dat de App Store tijdelijk dicht zat in verband met de feestdagen. Downloaden door klanten ging – uiteraard – wel, maar nieuwe apps aanmelden niet.

GTA: Chinatown Wars

Rockstar Games

€ 5,49 via App Store

Het heeft een aantal maanden geduurd, maar inmiddels is GTA Chinatown Wars weer beschikbaar in de App Store. De app is door RockStar voorzien van iOS 7– en Retina-ondersteuning en ziet er daardoor scherper uit dan ooit.

Om het gemis van nieuwe apps op te vangen, maakten we de afgelopen dagen wel een aantal app-lijstjes van goede, al in de App Store aanwezige apps. We hebben ze   – de kerstlijstjes uitgezonderd, dat is immers weer voorbij – hier voor het gemak even voor je onder elkaar gezet:

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast hadden we nog iets speciaals: op Tweede Kerstdag publiceerden we een overzicht van wat de populairste Nederlandse iPhone apps van 2013 waren!

Volgende week zullen we in deze rubriek ongetwijfeld weer meer nieuwe apps voor je hebben!

Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's