De leukste apps in de App Store van week 48 – 2013

Roel van Hout
1 december 2013, 13:01
3 min leestijd
De leukste apps in de App Store van week 48 – 2013

iPhoned zet iedere zondag de leukste apps en app-updates voor je op een rijtje. Ideaal dus voor als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen!

Lees verder na de advertentie.

Hieronder vind je de beste apps die we de aflopen week hebben besproken op iPhoned. Dat zijn deze week onder meer het spel Castle of Illusion, clouddienst MEGA en het sfeervolle avontuur Device 6!

Castle of Illusion

Disney

€ 4,99 via App Store

Het oude spel Castle of Illusion is een volwaardig 3D-avontuur op je iPhone geworden. Het spel draait vloeiend, is voorzien van mooie muziek en speelt lekker weg. Een succesvolle overzetting naar de iPhone, al betaal je daar helaas ook flink voor: Castle of Illusions kost je niet minder dan 8,99 euro.

Flick Kick Football Legends

PikPok

Gratis via App Store

Football Legends is niet zomaar een spelletje: het heet voluit Flick Kick: Football Legends, en is inderdaad een nieuw deel in die serie. Enthousiastelingen zullen ongetwijfeld warme gevoelens voor die serie hebben, die humor, een cartooneske stijl en leuke gameplay combineert.

MULE Returns

Comma 8 Studios

€ 5,49 via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd

De remake van de klassieke strategiegame MULE is nu beschikbaar voor iOS. De presentatie van MULE is onder handen  genomen, maar qua gameplay is het spel ongewijzigd. Ook nu moet je weer een buitenaarde planeet koloniseren en middelen verzamelen om geld te verdienen en je kolonie in stand te houden.

PlayStation App

PlayStation Mobile Inc.

Gratis via App Store

Sinds deze week is de officiële PlayStation app in Nederland voor de iPhone en iPad te gebruiken, die samenwerkt met de PS4 en je in staat stelt onderweg diverse soorten content zoals games te kopen. Deze worden vervolgens automatisch gedownload naar een gekoppelde PS4, PS3 of PlayStation Vita. De PlayStation app bevat ook een aantal handige functies voor wie van social gaming houdt.

・MEGA・

Mega Limited

Gratis via App Store

De MEGA app doet wat hij moet doen: je kunt bladeren door bestanden, ze van een andere naam voorzien, ze delen met anderen, of zoeken naar bestanden in je MEGA-account. Verder bevat de app uiteraard ook een voorvertoningsfunctie, waardoor je bijvoorbeeld foto’s kunt bekijken.

DEVICE 6

Simogo AB

€ 3,99 via App Store

Device 6 is waarlijk een unieke ervaring. Het is een avonturenspel, maar niet in de traditionele zin van het woord: je ziet alleen maar tekst, foto’s en hier en daar video’s. Dat klinkt misschien saai, maar is het door de uitstekende presentatie niet. Zie onderstaande video voor een indruk van de game.

FIFA - Soccer News & Scores

FIFA

Gratis via App Store

Met de FIFA Official app heb je de uitslagen, rangen en standen van honderden competities van over de hele wereld in de palm van je hand. Via het World Match Centre voeg je gemakkelijk (mannen én vrouwen) competities als de Eredivisie, de Belgische Jupiler League en de Premier League toe. Zo zie je snel het programma, live scores en uitslagen van je favoriete teams.

NPO

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

Gratis via App Store

De NPO app is uitgebreid met een tv-gids: je kunt vanaf nu per dag zien wat er op Nederland 1, 2 en 3 gaat worden uitgezonden. Daarnaast kun je vanaf nu ook snel en gemakkelijk je favoriete programma’s markeren, zodat je deze later gemakkelijk terug kunt vinden. Het maakt de app net dat kleine beetje beter dan hij al was, en zorgt ervoor dat het geheel volwaardiger aanvoelt.

In Puzzle Coaster bouw je de wildste achtbanen om de passagiers tevreden te houden en tegelijkertijd alle muntjes te verzamelen. Daarvoor heb je de beschikking over loopings, springkussens en kanonnen. Puzzle Coaster bevat 63 levels met uitdagende puzzels.

→ Op zoek naar meer apps voor je Apple-toestel? Bekijk dan het iPhone apps overzicht van iPhoned!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen