Vodafone Topdeal: de iPhone 12 tijdelijk extra scherp geprijsd!

De leukste apps in de App Store van week 4 – 2014

Roel van Hout
26 januari 2014, 14:31
3 min leestijd
De leukste apps in de App Store van week 4 – 2014

iPhoned zet iedere zondag de leukste apps en app-updates voor je op een rijtje. Ideaal dus voor als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen!

Lees verder na de advertentie.

Hieronder vind je de beste apps die afgelopen week verschenen in de App Store en we daarom besproken op iPhoned. Dat zijn deze week onder meer de officiële Sherlock app, een iOS 7 update voor VLC en schietspel Battle Supremacy.

Ook maakten we weer leuke lijstjes: bekijk zeker onze 3 sport apps die zorgen dat je niet opgeeft, komt tot rust met deze relax apps en kom alvast in de stemming voor Sotsji 2014 met deze 3 Olympische Spelen apps!

→ Op zoek naar meer games en apps? Kijk dan in ons overzicht met populaire iPhone apps!

Sherlock: The Network

The Project Factory AU

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Heb je ook zo genoten van het derde seizoen van Sherlock? Goed nieuws dan: in de officiële Sherlock app los je samen met de kleurrijke karakters uit de wereld van Sherlock zaken op. Het spel speelt zich af op een kaart, waar je door erop te tikken over kan bewegen. Onderweg los je puzzels op en verzamel je hints. De belangrijkste hints speel je door aan Sherlock, en hoe sneller je dat doet, hoe beter je score zal zijn. Kijk wel eerst de serie, anders zul je er niet veel van snappen!

VLC media player

VideoLAN

Gratis via App Store

De VLC update introduceert een hele waslijst aan vernieuwingen, waarvan de plattere en strakkere interface de eerste is die opvalt. De gebruikersinterface is nu overzichtelijker, maar niet zo ingrijpend dat je de weg kwijtraakt. Verder voegt de update die opties toe om bestanden van Google Drive te downloaden en video’s en muziek vanaf je Dropbox-account te streamen.

Battle Supremacy

Atypical Games

€ 4,99 via App Store

Battle Supremacy is het beste te omschrijven als een tank-simulator die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. In grote open gebieden neem je het op tegen andere tanks, waarbij je je voertuig bestuurt met een virtuele stick op het scherm. De campagnemodus voert je langs gevarieerde slagvelden in Frankrijk, Rusland en diverse eilanden in de Pacifische oceaan. Hoewel de omgevingen en tanks realistisch ogen, is de gameplay minder serieus. Dat maakt Battle Supremacy echter des te explosiever en dus leuker om te spelen.

Twitterrific: Tweet Your Way

The Iconfactory

Gratis via App Store

Twitterrific heeft weer wat nieuwe mogelijkheden gekregen: dankzij een Twitterrific update kun je nu tweets automatisch laten bijwerken en afbeeldingen in direct messages bekijken.

Iedere week kiest de App Store-redactie een App van de Week uit, die vervolgens een week lang gratis te downloaden is. Deze week is de keus gevallen op puzzelspel Where’s My Mickey. Spelers gaan samen met Mickey Mouse op pad om zoveel mogelijk water te verzamelen. De puzzels in Where’s My Mickey zijn geënt op de natuurwetten als zwaartekracht en waterdruk. Ondanks het cartoony uiterlijk is de game daardoor van tijd tot tijd best pittig, wat hem ook voor volwassenen zeer geschikt maakt.

→ Op zoek naar meer games en apps? Kijk dan in ons overzicht met populaire iPhone apps!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen