De leukste apps in de App Store van week 3 – 2014

Roel van Hout
19 januari 2014, 16:01
3 min leestijd
De leukste apps in de App Store van week 3 – 2014

iPhoned zet iedere zondag de leukste apps en app-updates voor je op een rijtje. Ideaal dus voor als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen!

Lees verder na de advertentie.

Hieronder vind je de beste apps die afgelopen week verschenen in de App Store en we daarom besproken op iPhoned. Dat zijn deze week onder meer video app Horizon, een fijne update voor de NS Reisplanner app en de Sneeuwhoogte app, handig voor de wintersporters onder ons!

Ook maakten we afgelopen week weer lijstjes van al eerder verschenen goede apps! Klik zeker door voor de de beste takenlijst appsgoede taal apps voor het oefenen van woordenschat5 goede quantified self apps en 5 goede iPhone afval apps!

In Bardbarian kruip je in de huid van Brad, een barbaar en volkszanger wiens dorpje wordt aangevallen door hordes monsters. Met zijn gitaarbijl speelt hij metalsolo’s om zo een leger om zich heen te verzamelen en een einde te maken aan de monsterinvasie. Bardbarian heeft een fijne presentatie met fraai getekende personages en indrukwekkende eindbazen. Van de metal moet je houden, maar de muziek past in ieder geval wel in de middeleeuwse setting.

Ben jij goed in het voorspellen van voetbaluitslagen? Dan kun je nu je voetbalkennis op de proef stellen met de toto-app Predict-A-Ball. Door wekelijks de juiste uitslagen te voorspellen, kun je bovendien een mooie geldprijs winnen. In Predict-A-Ball is het de bedoeling om wekelijks de uitslagen van de Nederlandse Eredivisie en andere bekende competities te voorspellen.

Sneeuwhoogte.nl

Sneeuwhoogte B.V.

Gratis via App Store

Dankzij de Sneeuwhoogte app kun je nu voordat je op wintersport vertrekt, checken hoe het gesteld staat met de sneeuw in elk skigebied. Daarnaast biedt de app uitgebreide weersinformatie over jouw favoriete wintersportbestemmingen. Daarmee is de Sneeuwhoogte app een must voor wie binnenkort op wintersport vertrekt. De app is reclamevrij en laat je gemakkelijk favoriete skigebieden- of dorpen toevoegen.

Horizon Camera

Horizon Video Technologies

Gratis via App Store

De Horizon app maakt een uitsnede van je scherm als je je iPhone tijdens het filmen rechtop houdt. Je krijgt daardoor niet het hele scherm opgenomen, maar zult in ieder geval wel horizontaal beeldmateriaal krijgen. Als je de iPhone vervolgens kantelt, zorgt de app ervoor dat de camera zo draait dat je het niet aan het filmpje merkt. Je kunt er vervolgens voor kiezen of de opname dezelfde grootte moet blijven, of over de hele breedte en hoogte van het scherm moet worden getrokken. In onderstaand filmpje is de werking duidelijk te zien.

NS

NS Reizigers B.V.

Gratis via App Store

De officiële app van de Nederlandse Spoorwegen is vernieuwd! Dankzij een NS Reisplanner update zijn er enkele interessante nieuwe functies aan de app toegevoegd en past het geheel mooi in iOS 7. Geheel nieuw is de mogelijkheid om naar een adres of zelfs een postcode te navigeren. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om favoriete trajecten aan de app toe te voegen.

Box: de Content Cloud

Box, Inc.

Gratis via App Store

De recent doorgevoerde Box update maakt de clouddienst beter, fijner in gebruik en biedt nieuwe iPhone en iPad gebruikers 50GB gratis cloudopslag. Deze actie geldt slechts dertig dagen. De Box update zorgt voor een compleet redesign, waardoor de app van de clouddienst nu beter past in de interface van iOS 7. Dankzij Box staan al je belangrijke bestanden in de cloud en heb je ze altijd bij de hand.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen