De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

De leukste apps in de App Store van week 2 – 2014

Roel van Hout
12 januari 2014, 12:02
2 min leestijd
De leukste apps in de App Store van week 2 – 2014

iPhoned zet iedere zondag de leukste apps en app-updates voor je op een rijtje. Ideaal dus voor als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen!

Lees verder na de advertentie.

Hieronder vind je de beste apps die afgelopen week verschenen in de App Store en we daarom besproken op iPhoned. Dat zijn deze week onder meer crowdsource-app Jelly, foto app OKDOTHIS en updates voor onder meer YouTube, OV Delay en Spotify.

Ook maakten we afgelopen week weer lijstjes van al eerder verschenen goede apps! Klik zeker door voor de 5 beste mail apps, de 3 beste drink apps en 5 leuke multiplayer games voor je iPhone!

Jelly is een app waarmee je informatie kunt crowdsourcen bij vrienden. Dat werkt heel gemakkelijk: als je je afvraagt wat iets is, kun je er een foto van maken en deze via Jelly naar je contacten sturen met de vraag wat je precies ziet.

YouTube

Google LLC

Gratis via App Store

Als je na de update YouTube opent en een video zoekt, zul je je zoekopdracht kunnen intoetsen op het standaard iOS 7-toetsenbord. Dat is echter niet het enige: Google heeft er ook voor gezorgd dat het menu, dat je bereikt door op de knop links bovenin het beeld te tikken, doorzichtig is.

Met de Hotels.com-app maak je hotelreserveringen en vind je de beste hoteldeals, of je nu een lastminute overnachting wilt boeken of juist een citytrip voor een later moment plant. Met de update heeft de app een plattere en strakkere interface gekregen die beter past in iOS 7.

De afgelopen maanden verschenen er periodiek updates voor OV Delay, die telkens een bepaalde regio in Nederland toevoegden. De dekking is dankzij de update van vannacht eindelijk nagenoeg landelijk – alleen gegevens voor de waddeneilanden ontbreken nog. De update bevat daarnaast nog enkele kleine bugfixes, die verder niet bij naam worden genoemd.

Spotify: Muziek en podcasts

Spotify

Gratis via App Store

Tot nu toe was Spotify enkel op je computer of laptop gratis (en met reclame) te gebruiken, en kon je de app pas gebruiken als je een betaald abonnement nam. Dat is nu echter voorbij, want een Spotify update maakt dat je ook onderweg gratis muziek kunt streamen.

De OKDOTHIS app staat al langer in de App Store, maar nieuw is de dagelijkse suggestie die OKDOTHIS je geeft. Als je dus weer eens met je iPhone in de aanslag staat om de zoveelste foto van de zonsondergang, je hond, je kat of wie of wat dan ook te maken, start je gewoon OKDOTHIS op. Je zult dan opdrachten krijgen als ‘vul het beeld met een cirkel’ of ‘iets dat representatief is voor hoe jouw leven op dit moment is’.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu