De leukste apps in de App Store van week 1 – 2014

Roel van Hout
5 januari 2014, 15:42
2 min leestijd
De leukste apps in de App Store van week 1 – 2014

iPhoned zet iedere zondag de leukste apps en app-updates voor je op een rijtje. Ideaal dus voor als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen!

Lees verder na de advertentie.

Hieronder vind je de beste apps die afgelopen week verschenen in de App Store en we daarom besproken op iPhoned. Dat zijn deze week onder meer racegames Sonic & All-Stars Racing Transformed en Jet Car Stunts 2 en het verslavende Farm Heroes Saga.

Jet Car Stunts 2

True Axis

Gratis via App Store

De populaire race- en stuntgame Jet Car Stunts heeft een opvolger gekregen, die beschikbaar is als gratis download in de App Store. Net als in het eerste deel is het in Jet Car Stunts 2 de bedoeling om je bolide, die is uitgerust met een straalmotor, zo snel mogelijk van punt A naar punt B te brengen. De uitdaging in de game is te danken aan de bochtige parkoersen die zijn voorzien van grote schansen, obstakels en diepe dalen. De besturing verloopt door je iPhone te kantelen en de accelereren met de virtuele knop aan de rechterkant van het scherm.

Scanner Pro-Documenten Scannen

Readdle Technologies Limited

Gratis via App Store

Apple’s eerste App van de Week van 2014 is een feit: je kunt de hele week gratis Scanner Pro downloaden. Een handige scan app voor je iPhone! Scanner Pro is een handige scan app voor iPhone en iPad, waarmee je met het grootste gemak gauw even een scan van een document maakt wanneer er geen fax of losse scanner voorhanden is.

Farm Heroes Saga

King

Gratis via App Store

Ook zo gek op Candy Crush Saga? Dan zul je blij zijn te horen dat de ontwikkelaar met Farm Heroes Saga een minstens zo verslavende opvolger heeft klaarstaan. Of opvolger… Farm Heroes Saga en Candy Crush Saga zijn natuurlijk ook prima naast elkaar te spelen. Farm Heroes Saga doet echter behoorlijk aan Candy Crush Saga denken, al is het snoepgoed in dit spel vervangen door groente en andere gewassen die op een boerderij verbouwd worden.

In Sonic & All-Stars Racing Transformed is het racen ter land, ter zee en in de lucht. Het spel, dat eerder verscheen op diverse spelcomputers, is nu ook in de App Store beschikbaar. In dit vervolg op Sonic & All-Stars Racing dat in 2011 voor iOS verscheen, kruip je weer als één van de tien bekende SEGA-mascottes (waaronder Sonic, Dr. Eggman en Ulala) achter het stuur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen